De milyen is a japán konyha, és miként néznek ki az ételek? Valóban fontos ez a kérdés, hiszen a japán gondolkodásmódban egyáltalán nem mindegy, hogy milyennek látják az ételeiket. Ők tájképként tekintenek az ételeikre, amit a tányérra festenek. Minden részlet a legnagyobb pontossággal kerül oda. A harmónia, a nyugodtság és precízség köszön vissza főzésük és tálalásuk során.
Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.
Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen kerül elkészítésre, a 3,5 órás kurzus különlegessége:
- megtanuljuk hogyan készül a gyoza, a japánok töltött tésztája
- megismerkedünk egy autentikus japán alap levessel, a misoval, amihez a tésztát is közösen készítjük el
- curryt főzünk japán módra csirkefalatokkal és pálcikával elfogyasztjuk, IGEN!
- tanulunk asztali etikettet és pálca etikettet japán módra
- desszertnek pedig riszliszt alapú édességet készítünk a kesernyés, ám nagyon friss és üdítő zöldtea porral
- a kurzus végén pedig a helyben elkészített ételeket is elfogyasztjuk
Az EASE Therapy Japán Főzőkurzusát az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a japán konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.
És végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő – az EASE Therapy Japán Est menüje:
- Gyoza
- Miso leves udon tésztával
- Japán curry karaage
- Mochi matcha porral
Felhasználási feltételek:
Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. A kupon 1 fő részére szól. A foglaláshoz add meg a kuponkódodat. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kurzusra! 10 napon belüli időpont lemondás nem lehetséges. Kurzusok minden hétköznap 18:00 órától, ill. hétvégén 11:00 és 17:00 órától.